AKTUELLT

KOMMANDE HÄNDELSER 

MAT & VIN I KOMBINATION 26/3

Hur tänker man egentligen när man ska para ihop vin och mat? Vilka smaker fungerar med varandra? I denna roliga och smakrika provning testar vi fyra olika viner med olika tilltugg och vrider och vänder på smakerna för att hitta nycklarna till hur smakerna möter varandra. 

Var: Restaurang CG
När: Den 26/3 klockan 14.30
Pris: 595 kr

Winemakers dinner med Quentin Heller 18/5

Äntligen är det dags för nästa gästspel. Vi får besök av vinproducenten, vinagenten och vinprovokatören Quentin Heller. Quentin bor och verkar i Rhônedalen i Frankrike där han med sin vinagentur representerar ett 70-tal producenter med ett fokus på just Rhône. Utöver dett har han nyligen lanserat sina första viner under egen etikett. Anarchie serien är hans egna viner gjorda helt utan sulfiter med ett rent, lekfullt men tydligt utryck av sitt ursprung. 

Under kväller kommer Quentin guida oss igenom både hans egna viner men även ett urval av hans favoriter från sin portfölj med tema på Rhonedalel. Till detta har vi komponerat ihop en femrätters avsmakningsmeny. 

Tid: 18.30 den 18/5
Pris: 1495 sek /person
Plats: Restaurang CG 

CHAMPAGNE & MOUSSERANDE 28/5

Cava, Prosecco, Champagne är några kända bubbelsorter men vad skiljer dom åt? All champagne är mousserande men alla mousserande är inte champagne. Den här provningen är en djupdykning i bubblornas värld där vi testar fem olika bubbliga viner

Var: Restaurang CG 
När: den 28/5 klockan 14,30
Pris: 595 kronor

 

Boka nu på 0920-200 700