Köttskåpet
Styckningsdetaljerna i köttskåpet grillas och serveras med ert val av potatis och sås.
För två personer
Porterhouse
1 195 kr/kilo
T-bens-formad styckningsdetalj som består av biff och filé. Utvalt från de bästa ryggarna och sen hängmörad i minst 30 dagar innan vi sågar upp dem för servering.
Rekommenderad stekgrad: Medium rare.
Club steak
1 195 kr/kilo
Kött ur den bakre delen av nötdjurets ytterfilé. Består av ryggbiff med ben. Underbar att grilla.
Rekommenderad stekgrad: Medium rare/medium.
För en person
Cognacsflamberad pepparrullad oxfilé
150 g, 419 kr /
200 g, 529 kr
Filén är den möraste och magraste delen på nötdjuret och anses av många vara den finaste styckningsdetaljen. Vi serverar den grillad och sen rullad i vår egen pepparmix innan vi flamberar den i cognac just innan servering.
Rekommenderad stekgrad: Rare/medium rare.
Entrecôte
250 g, 429 kr
Entrecôte är en styckningsdetalj som har mycket insprängt fett. Det gör köttet mört och smakrikt.
Rekommenderad stekgrad: Medium rare/medium.