Köttskåpet

Styckningsdetaljerna i köttskåpet grillas och serveras med ert val av potatis och sås.

För två personer

Porterhouse
1 195 kr/kilo

T-bens-formad styckningsdetalj som består av biff och filé. Utvalt från de bästa ryggarna och sen hängmörad i minst 30 dagar innan vi sågar upp dem för servering. 
Rekommenderad stekgrad: Medium rare.

Club steak
1 195 kr/kilo

Kött ur den bakre delen av nötdjurets ytterfilé. Består av ryggbiff med ben. Underbar att grilla. 
Rekommenderad stekgrad: Medium rare/medium.

För en person

Cognacsflamberad pepparrullad oxfilé
150 g, 419 kr /
200 g, 529 kr

Filén är den möraste och magraste delen på nötdjuret och anses av många vara den finaste styckningsdetaljen. Vi serverar den grillad och sen rullad i vår egen pepparmix innan vi flamberar den i cognac just innan servering.
Rekommenderad stekgrad: Rare/medium rare.

Entrecôte
250 g, 429 kr

Entrecôte är en styckningsdetalj som har mycket insprängt fett. Det gör köttet mört och smakrikt. 
Rekommenderad stekgrad: Medium rare/medium.