Utvalda drycker

Glaset höjer måltiden. Vi väljer ut nya upplevelser för dig. Genuint kunnande och stor omsorg för producenten ligger bakom.

Glaset är halvfullt

Det här är vår senaste meny. Om du vill planera kvällen i förväg kan du läsa allt om vilka viner vi har inne just nu, eller se vilken fördrink som passar bäst. Kvällen är ung och börjar redan nu.
Star Wine List

Stjärnorna på vinhimlen

Att vara utvald är något speciellt. Vi är mäkta stolta över att ha kvalificerat oss för en plats på Star Wine List. Det är en levande sammanställning över restauranger runt om i världen som tar vinet på lika stort allvar som vi. Star Wine Lists topplistor och välrenommerade event är en stor källa till inspiration för den vinintressearde. Restaurang CG finns fastnålade på kartan. Det passar oss bra.

Private Dining

Det finns tillfällen när resten av världen inte är bjuden. Det är tid för något annat. En intim upplevelse mellan dig, ditt sällskap och oss. Vi kallar det för Private Dining. Runt våra rätter får kvällen plats att skriva sin egen historia, bortkopplad från gatans larm och vardagens måsten. En vindlande matupplevelse får gå genom kökets kokande kittar och ned i vinkällarens svalaste skrymslen och upp mot nya höjder. Vi är med som en kärleksfull guide längs vägen till en afton utan slut.