Private dining

Intimtet till bords

Det finns tillfällen när resten av världen inte är bjuden. Det är tid för något annat. En intim upplevelse mellan dig, ditt sällskap och oss. Vi kallar det för private dining. Runt våra rätter får kvällen plats att skriva sin egen historia, bortkopplad från gatans larm och vardagens måsten. En vindlande matupplevelse får gå genom kökets kokande kittar och ned i vinkällarens svalaste skrymslen och upp mot nya höjder. Vi är med som en kärleksfull guide längs vägen till en afton utan slut.

Privat middag

En kväll att minnas för bara dig och ditt sällskap. Välj fritt från hela vår meny till en full middag, utan några begränsningar. Rätterna och dryckerna bestämmer ni helt själva. Vi rådger, inspirerar och serverar hela kvällen. Det enda vi vill är att notan överstiger 8000 kronor. Blir det en mellanskillnad dit upp tillkommer denna.

Fem rätter för alla

Vår stora avsmakningsmeny med fem favoriter från kvällens utbud. Hela sällskapet får njuta av det vi rekommenderar som allra varmast för kvällen. Sommelierens utvalda viner ingår tillsammans med alla rätter för 1990 kronor per person. Samma meny med det lika utvalda alkoholfria vinpaketet finns att välja för 1490 kronor per person.

Royal Carnivore

Middagen som slår allt. Vi står för en helkväll där ingenting kommer att fattas vare sig dig eller ditt sällskap. En svindlande matupplevelse för äkta carnivorer där hela restaurangens yrkesskicklighet till fullo får blomma ut. Det som är svårt eller ouppnåeligt blir ert vid detta enda tillfälle. Svårfångade vinproducenter och sällsynta årgångar blir helt plötsligt tillgängliga. För 3995 kronor per person serveras hela sällskapet det bästa köket har att erbjuda.
Kontakta oss gärna lite i förväg. För att vi ska kunna säkerställa tillgången på de bästa råvarorna behöver vi en veckas framförhållning. Det kommer det att vara värt.

Bli privat

Ibland vill man inte ha något som stör. Inget larm, inga andra ögon och öron än era. Boka en sittning där du och ditt sällskap spelar huvudrollen. För mellan 6 och 12 personer stannar hemligheten mellan oss.

Osynlig reCAPTCHA by Google
Privacy Policy och Terms of Use.

Vinkällaren

En trappa ned finns vår hemlighet. En dold skattkammare som vi delar med oss av exklusivt för tillfället. Vinet är vår brinnande passion och undangömda styrka. Gästerna är våra vänner. Och till sina närmaste delar man sitt innersta. Källarens utvalda vinlista är levande och byter karaktär med skördar och lagring. Vi har upparbetade kontakter med klassiska producenter och träffar nya spännande vinhus som kan bli dina nya bekantskaper i glaset. Husets egen sommelier Petter Nyberg visar vägen till viner som väntar på att få slå an nya toner.

Tack för
din förfrågan

Vi har nu tagit emot din bokningsförfrågan. Vi undersöker hur bokningsläget ser ut under just din kväll och kontaktar dig så fort som möjligt. Är det något du vill ändra eller lägga till är du välkommen att höra av dig. Du kan kontakta oss via mejl info@restaurangcg.se eller telefon 0920-200 700. Det enda du behöver uppge är vilket namn bokningen är gjord under så ordnar vi resten.