Detta är Cg

Vi erbjuder passionerad matlagning till gäster med aptit på livet. Allt det som vi så starkt känner vill vi överföra till dig.

Perry & Petter

Äkta passion är en evig låga

En flammande kärlek till köket som aldrig slocknar. Våra krögare Petter Nyberg och Pär ”Perry” Eriksson har jobbat tätt ihop ända sedan 2005. Deras smittande stolthet till yrket och oförfalskade engagemang i varje gäst sätter tonen. Personalen är vår viktigaste resurs. Vår starka kärlek till yrket laddar atmosfären kväll efter kväll. Förhållandet till matlagning har sedan restaurangens start år 2012 varit oförändrat, oavsett tider och konjunktur. En djup respekt för grunderna hälsosamt blandat med lekfull kreativitet är viktiga ingredienser till vår ranking hos gourmanderna. Vi är där vi vill vara. 

Är du också en passionerad matmänniska?
Låt oss få veta det.

Känner du igen dig när du läser om oss? Då är chansen stor att vi kan trivas i varandras sällskap. På Restaurang CG står en dörr alltid öppen för duktiga branschkollegor. Vi vill gärna lära känna dig med samma inställning till matlagning, gästen och yrket som vi. Vår restaurang utvecklas ständigt och en ny talang kan komma på tal rätt vad det är. Säg hej och låt oss veta vem du är. Vem vet, kanske kommer vi att jobba ihop i framtiden. Känns det rätt så är det rätt.

Bifoga gärna ditt cv.

Osynlig reCAPTCHA by Google Privacy Policy och Terms of Use.

Prima läge

Restaurang CG ligger där Storgatan börjar och kvällen startar.

Tack för att du hör av dig

Vi har nu fått dina kontaktuppgifter och ditt cv. Att du har hört av dig behandlas med respekt och diskretion. Det är en hederssak. Vi kontaktar dig så snart vi har möjlighet och berättar om vad som händer och sker på restaurangen just nu. Är det något du vill ändra eller lägga till i dina uppgifter är du välkommen att höra av dig. Du kan kontakta oss via mejl info@restaurangcg.se eller telefon 0920-200 700