Förrätter
Vitlöksbröd 109 kr
Gruyèregratinerat vitlöksbröd med bladpersiljesallad, olivolja och aioli.
Vit sparris 198 kr
Vit sparris med crème på purjolök och Havgus, spenat, rökt äggula, solrosfrön, guanciale och citron.
Risotto 189 kr
Risotto med grön sparris, ärtor, mascarpone, riven parmesan, friterade nässlor, citron och sparrisvinägrette.
* Serveras även som varmrätt, 298 kr
Hummersoppa 189 kr
Hummersoppa med räkor, picklad gurka, krutonger, dill och dillolja.
Löjrom classique
30 g, 298 kr / 60 g, 550 kr
Kalixlöjrom serveras med smörstekt toast, syrad grädde, rödlök, citron och dill.
Torskkind 179 kr
Friterad torskkind med hot sauce, kålrabbi, salladslök, gurka och yuzuemulsion.
Pilgrimsmussla & Havskräfta 298 kr
Gratinerad pilgrimsmussla och havskräfta med aioli, citron och grillat surdegsbröd.
Sniglar 198 kr
Gratinerade sniglar med sobrasada och nässelsmör, riven parmesan, citron och grillat surdegsbröd.
Charkplanka 198 kr/699 kr
För upp till fyra personer.
Kvällens utvalda charkuterier med oliver, oliv- och tomattapenade och surdegsbröd.
Tartar 269 kr
Tartar på malen oxfilé med fermenterad rotselleri, ramslökscrème, sojarostade frön och jalapeño.