Förrätter
Vitlöksbröd 109 kr
Gruyèregratinerat vitlöksbröd med bladpersiljesallad, olivolja och aioli.
Svamptoast 169 kr
Smörstekt brioche toppas med ost- och svampcrème, sauterad svamp, råhyvlad champinjon, riven äggula och gräslök.
Hummersoppa 189 kr
Hummersoppa med räkor, krondillspicklad gurka, krutonger och dillolja.
Löjrom classique
25 g, 349 kr / 50 g, 600 kr
Kalixlöjrom serveras med smörstekt toast, syrad grädde, rödlök, citron och dill.
Charkplanka 198 kr/699 kr
För upp till fyra personer.
Kvällens utvalda charkuterier med oliver, oliv- och tomattapenade och surdegsbröd.
Vildand 229 kr
Stekt och glaserat vildandbröst kryddat med fänkål, kummin, timjan och enbär. Serveras med rösti på rotselleri, sauterad svamp och gulbeta, syrad morot, sesam- crème, svamp och sherryvelouté.
Carpaccio 219 kr
Skivad ryggbiff med vinägrett på fermenterad vit sparris och parmesan, friterad schalottenlök, riven parmesan, dragon och körvel.
Tartar 259 kr
Malen oxfilé med ost- och svampcrème, rostad chiliolja, silverlök, senapsört, citron confit, pommes pinnes, rostad kummin och svamp pulver.