Förrätter
Burrata 198 kr
Burrata med pestogratinerade tomater, grön sparris, basilikaolja, fröfurikake och basilika.
Tonfisk 198 kr
Råmarinerad tonfisk med jalapeño, salt gruka, melonättika, citrusponzu, salsa chileno och korianderkrasse.
Rödräka 175 kr
Rödräka al ajillo med grillat bröd, aioli och citron.
Carpaccio 219 kr
Skivad svensk ryggbiff med vinegrette på parmesanolja och fermenterad vit sparris, schalottenlök, confiterad citron, friterad kapris, parmesan och gräslök.
Tartar 259 kr
Tartar på oxfilé blandas med vitlök och chiliolja, fermenterad gurka, soyamarinerad äggula, rischips smaksatt med nori och kasta samt buskkrasse.
Huvudrätter
Grillad sommarsallad 269 kr
Grillad spetskål med romescosås, grillade bönor, picklad lök, ekbladsallad, yoghurt, krispig chili, vitlöksolja och rostade mandlar.
Linguine 259 kr
Linguine med tomat, chili och vitlöksstekta rödräkor, vitt vin, smör, pecorino, citron och persilja.
Röding 369 kr
Bakad rödingfilé med buerre blanc, forellrom, gräslök, dillolja, confiterad citron, grillade vaxbönor och spenat, vinegrette på rökt rapsolja och parmesan samt kokt färskpotatis.
Lamm 359 kr
Grillad lammentrecôte med rostad vitlökscrème, zucchini, grillade bönor och sparris, citron och parmesan vinegrette, torkade oliver samt steksky smaksatt med rökt märg.
Schnitzel 279 kr
Fläskschnitzel med kapris och sardellsmör, sparrisbroccoli, Cg fries, rödvinssky och citron.
Efterrätter
Jordgubbar 149 kr
Marinerade jordgubbar med yoghurtmousse, vaniljglass och maränger.
Fläder 149 kr
Flädersorbet med citroncurd, färska hallon, mördegskaka och ljummen kolasås.