Förrätter
Höstprimörer 179 kr
Rotselleri, äpple och betor med ättika och brynt smöremulsion, semitorkade lingon, krutonger på brioche, rökt ost, dragon och dragonolja.
Seabass 219 kr
Miso- och soyasotad seabass med nouc cham, ingefära och sesamcrème, chili, salladslök, forellrom, enoki, shiso krasse samt chili- och ingefärsolja.
Tartar 259 kr
Tartar på malen oxfilé med ost och svampcrème, silverlök, semitorkade blåbär, syltad svamp, rökt märg och ättika, svampchips och gräslök.
Huvudrätter
Agnolotti 298 kr
Agnolotti fylld med pumpa och ricotta serveras med stekt karl-johansvamp, trattkantareller, rostad pumpa, salvia, brynt smör och parmesanost.
Röding 359 kr
Bakad rödingfilé med glaserad spetskål, inkokt purjolök, smörsås med fermenterad vit sparris, libstickaolja, stjälkselleri, forellrom och rosésallad. Toppas med potatiscrisp.
Järvtjärnsgris 339 kr
Grillad kotlett från Järvtjärn med bakat äpple, lök, grillad spetskål, groddad mandel, Västerbottensost, persilja, steksky samt persilja- och mandelvinaigrette.
Hjort 479 kr
Miso-, umeshu- och soyaglaserad hjortrygg med potatispuré, plommon, steksky smaksatt med umeshu, rökt märg och senapsfrön.
Efterrätter
Citron 145 kr
Profiterole med earl grey- och citronglass, citroncrème, citronkola, bränd citron och saltrostade mandlar.
Choklad & blåbär 145 kr
Chokladmousse med blåbärsglass, spritade blåbär, blåbärscrème och rostade hasselnötter.