Förrätter

Stracciatella 189 kr

Stracciatella med inkokt purjolök, brynt smör och tryffelvinägrett, rostade valnötter, rosésallad och citronconfit.

Hamachi 229 kr

Hamachi med blodgrape, yuzu, grönt äpple, sjökorall, ponzu, koshu, basilikaolja och thaibasilika.

Tartar 259 kr

Tartar på oxfilé med sobrasadaolja, syrad grädde, pesto på grönkål och spenat samt friterat svart ris.

Huvudrätter

Ravioli 298 kr

Ravioli fylld med ricotta och spenat, ostsås, krispig brysselkål och parmesan.

Skrei 389 kr

Stekt skrei med sauce blanquette, forellrom, gräslök, dillolja, morot, kålrabbi, citrus samt potatisragu med shalottenlök och grönkål.

Röding 369 kr

Bakad rödingfilé med brässerad fänkål, bakad purjolök, sotad gurka, havtornsbeurre blanc samt dillslungad potatis.

Hjort 498 kr

Grillad och glazead hjortytterfilé med grillad ostronskivkling, päron, röd endive, pepparsky samt rökt potatispuré toppad med riven Gruyère, krispig lök och gräslök.

Efterrätter

Semla 145 kr

Kardemummabulle fylld med mandelmassa, rostade mandlar och diplomatcrème. Serveras med vaniljglass samt mjölk och kardemummakaramell.

Choklad 145 kr

Chokladbrownie med chokladcremeux, hasselnötspraline, havtornssorbet och kakaoflarn.