Förrätter

Burrata 198 kr

Burrata med pestogratinerade tomater, grön sparris, basilikaolja, fröfurikake och basilika.

Tonfisk 198 kr

Råmarinerad tonfisk med jalapeño, salt gruka, melonättika, citrusponzu, salsa chileno och korianderkrasse.

Rödräka 175 kr

Rödräka al ajillo med grillat bröd, aioli och citron.

Carpaccio 219 kr

Skivad svensk ryggbiff med vinegrette på parmesanolja och fermenterad vit sparris, schalottenlök, confiterad citron, friterad kapris, parmesan och gräslök.

Tartar 259 kr

Tartar på oxfilé blandas med vitlök och chiliolja, fermenterad gurka, soyamarinerad äggula, rischips smaksatt med nori och kasta samt buskkrasse.

Huvudrätter

Grillad sommarsallad 269 kr

Grillad spetskål med romescosås, grillade bönor, picklad lök, ekbladsallad, yoghurt, krispig chili, vitlöksolja och rostade mandlar.

Linguine 259 kr

Linguine med tomat, chili och vitlöksstekta rödräkor, vitt vin, smör, pecorino, citron och persilja.

Röding 369 kr

Bakad rödingfilé med buerre blanc, forellrom, gräslök, dillolja, confiterad citron, grillade vaxbönor och spenat, vinegrette på rökt rapsolja och parmesan samt kokt färskpotatis.

Lamm 359 kr

Grillad lammentrecôte med rostad vitlökscrème, zucchini, grillade bönor och sparris, citron och parmesan vinegrette, torkade oliver samt steksky smaksatt med rökt märg.

Schnitzel 279 kr

Fläskschnitzel med kapris och sardellsmör, sparrisbroccoli, Cg fries, rödvinssky och citron.

Efterrätter

Jordgubbar 149 kr

Marinerade jordgubbar med yoghurtmousse, vaniljglass och maränger.

Fläder 149 kr

Flädersorbet med citroncurd, färska hallon, mördegskaka och ljummen kolasås.