Förrätter

Höstprimörer 179 kr

Rotselleri, äpple och betor med ättika och brynt smöremulsion, semitorkade lingon, krutonger på brioche, rökt ost, dragon och dragonolja.

Seabass 219 kr

Miso- och soyasotad seabass med nouc cham, ingefära och sesamcrème, chili, salladslök, forellrom, enoki, shiso krasse samt chili- och ingefärsolja.

Tartar 259 kr

Tartar på malen oxfilé med ost och svampcrème, silverlök, semitorkade blåbär, syltad svamp, rökt märg och ättika, svampchips och gräslök.

Huvudrätter

Agnolotti 298 kr

Agnolotti fylld med pumpa och ricotta serveras med stekt karl-johansvamp, trattkantareller, rostad pumpa, salvia, brynt smör och parmesanost.

Röding 359 kr

Bakad rödingfilé med glaserad spetskål, inkokt purjolök, smörsås med fermenterad vit sparris, libstickaolja, stjälkselleri, forellrom och rosésallad. Toppas med potatiscrisp.

Järvtjärnsgris 339 kr

Grillad kotlett från Järvtjärn med bakat äpple, lök, grillad spetskål, groddad mandel, Västerbottensost, persilja, steksky samt persilja- och mandelvinaigrette.

Hjort 479 kr

Miso-, umeshu- och soyaglaserad hjortrygg med potatispuré, plommon, steksky smaksatt med umeshu, rökt märg och senapsfrön.

Efterrätter

Citron 145 kr

Profiterole med earl grey- och citronglass, citroncrème, citronkola, bränd citron och saltrostade mandlar.

Choklad & blåbär 145 kr

Chokladmousse med blåbärsglass, spritade blåbär, blåbärscrème och rostade hasselnötter.